• Vídeo de la candidatura

La teva candidatura

Som un equip d’advocats i advocades intergeneracional, transversal i paritari liderat per Mª Eugènia Gay. Les diferents sensibilitats, àmbits i especialitats de l’advocacia estan representades en el nostre projecte renovador, que està obert a tothom i vol respondre a les necessitats i els problemes de la professió.


Som persones professionals, compromeses i experimentades. Exercim dia a dia l’advocacia i ens sentim preparades i disposades a treballar per l’ICAB per tal de defensar els drets econòmics, socials i laborals de la professió. Volem un Col•legi transparent i proper, que vetlli pel compliment del codi deontològic i que faci front a l’intrusisme que pateix la nostra professió.


Garantir el dret de defensa i lluitar contra la precarietat de l’advocacia són dues de les motivacions essencials que impulsen la nostra candidatura. Per això, millorarem la formació i la farem més accessible, reclamarem un torn d’ofici digne i millor remunerat, afrontarem les problemàtiques dels advocats i advocades joves i sèniors, impulsarem una nova regulació dels honoraris i fomentarem la internacionalització dels col•legiats i col•legiades de l’ICAB. També potenciarem la comissió de normativa a fi de tenir veu pròpia, liderar i promoure les actuacions legislatives que siguin útils per a l’advocacia i per a tots aquells altres temes que puguin resultar d'interés general, i potenciarem la vessant internacional de la institució com a motor de l’exercici de la nostra professió.


El nostre projecte contempla també la modernització de l’ICAB, per tal d’adaptar-lo als canvis i reptes que planteja la societat. La nostra aposta per la profunda transformació digital de la institució i de l’advocacia ens permetrà situar el Col•legi en una posició capdavantera en el món del dret.


Estem convençuts que podrem fer sentir la veu de l’ICAB davant de l’Administració de Justícia i que serem referents en la protecció dels interessos de l’advocacia i de la nostra institució.


Coneix els candidats i les candidates que formen la nostra candidatura

La nostra actualitat

Parlem clar (4): Transparència, credibilitat i reputació digital vs. males pràctiques
 

Parlem clar (4): Transparència, credibilitat i reputació digital vs. males pràctiques

Des de la candidatura de Mª Eugènia Gay hem promogut una campanya neta, en la qual es respecti el fair play amb la resta de candidats pel bé del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i per respecte a tots els seus col·legiats i col·legiades, però, sobretot, perquè ho portem al...
Parlem clar (3): Experiència i continuisme
 

Parlem clar (3): Experiència i continuisme

Des de la nostra candidatura, que està encapçalada per Mª Eugènia Gay, no entenem que hi hagi qui consideri un demèrit haver servit al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona desinteressadament formant part de Juntes de Govern o de Comissions. La participació en l’ICAB hauria de ser un honor per a...
Parlem sobre “El paper de la Dona en el futur de l’advocacia”
 

Parlem sobre “El paper de la Dona en el futur de l’advocacia”

El passat dimecres, 14 de juny, es va celebrar l’acte “El paper de la Dona en el futur de l’advocacia” al Palau Macaya. L’esdeveniment va consistir en un debat en què va participar la candidata a degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, per parlar sobre el futur de la dona en l’advocacia. L’acte, a...

Les nostres propostes

Vot per correu

No pots venir a votar el dia de les eleccions? Tens el teu despatx fora de la demarcació del Col·legi? L’ICAB garanteix el vot per correu de qualsevol col·legiat. Aquí t’expliquem els passos a seguir. T’ajudem.