Comunicat de la candidatura a les eleccions de l’ICAB encapçalada per Mª Eugènia Gay

Davant de les darreres informacions aparegudes en les xarxes socials al voltant d’una situació de malestar per part del personal de l’ICAB, relacionada amb el cobrament d’uns bonus per part del personal directiu de la institució hem de manifestar el següent:

– Des d’aquesta candidatura no tenim informació directa de la problemàtica plantejada, donat que no se’ns ha facilitat informació per part de cap de les parts implicades.

– Des d’aquesta candidatura volem i propiciarem unes relacions laborals pel personal intern de l’ICAB basades en la transparència, la proximitat i la intervenció directa de la Junta de Govern, amb el compromís de fer immediatament una auditoria laboral per tal de detectar i eliminar les disfuncions existents.

– Respecte la problemàtica del bonus, creiem que la solució és la transparència, i per tant és necessari que des de la Junta es facin els aclariments que calguin, sens perjudici que deplorem, en veure que una candidatura ha difós aquests rumors mitjançant un mail adreçat als col·legiats i col·legiades, la utilització electoralista d’una qüestió tan sensible com es la feina i les condicions laboral dels treballadors de l’ICAB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *