Jornada sobre transformació digital en el món del Dret

Demà, dimecres 14 de juny, se celebrarà una jornada sobre Ciberriscos i responsabilitat penal de l’empresa. L’acte tindrà lloc a l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (C./ Ciutat de Granada, 131, Barcelona), a les 18 hores.

Durant l’acte s’abordaran els reptes de la transformació digital en el món del Dret i comptarà amb la presència de personalitats com el Magistrat de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco Núñez, que parlarà sobre “Compliance: Ciber riscos i responsabilitat penal de l’empresa“, i el CEO del Mobile World Congress, Aleix Valls, amb la ponència “Reptes i oportunitats de la Transformació Digital“.

Aquest esdeveniment s’organitzarà en el marc del Màster de Dret Digital i Societat de la Informació.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *