Parlem clar: Un conflicte d’interessos a l’ICAB?

L’ICAB que volem és un Col·legi obert, integrador, capaç de donar serveis de qualitat a tots els advocats de Barcelona i de fer sentir la nostra veu a la societat que ens pertoca.

Per fer-ho, necessitem els recursos, les energies i la il·lusió de tothom: joves i sèniors, dones i homes, civilistes i penalistes, grans i petits despatxos.

Pel que fa a recursos, ens cal una administració més àgil, que treballi amb eines actuals per optimitzar els costos de funcionament i l’esforç del nostre personal. D’aquí ve el nostre programa específic de digitalització.

Aquests recursos, com sabeu, provenen bàsicament de les quotes (que han de ser justes i assequibles) i de la Formació, de l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ). També tenim el “Món Jurídic”, el nostre òrgan de difusió, que tot i que no està pensat com a font d’ingressos, juga i ha de jugar un paper mediàtic molt important en el nostre col·lectiu.

Parlem clar: tant l’EPJ com Món Jurídic tenen competència al nostre mercat. I el fet que n’hi hagi, de competència, és bo per a tothom, perquè estimula la competitivitat i, en definitiva, beneficia l’usuari final, que som tots nosaltres.

Ara bé, si jo fos candidat a degà de l’ICAB i propietari de l’ISDE, que competeix directament amb l’EPJ, o de la revista “Economist & Jurist” o de la publicació digital “Informativo Jurídico”, que competeixen directament amb “Món Jurídic”, explicaria públicament i molt clar, com m’ho faria per evitar conflictes d’interessos i més quan es parla de transparència com un dels eixos de la campanya. 

Crec sincerament, senyor Pintó, que tenim dret a saber-ho.

JOAQUIM DE MIQUEL SAGNIER
Candidat a diputat de la Candidatura de Mª Eugènia Gay

Llegiu aquí els anteriors articles de #ParlemClar:

Llegir aquí Parlem clar (2): Informativo Jurídico i Jorge Pintó

Llegir aquí Parlem clar (3): Experiència i continuisme

Llegir aquí Parlem clar (4): Transparència, credibilitat i reputaicó digital vs. males pràctiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *