Parlem clar (2): Informativo Jurídico i Jorge Pintó

Des de la candidatura de Mª Eugènia Gay condemnem certes publicacions del mitjà digital “Informativo Jurídico” referides a la nostra candidatura, ja que ens semblen tendencioses i potencialment contràries al Codi Deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que va ser avalat per últim cop al VI Congrés d’aquest col·lectiu celebrat el novembre de 2016.

Com queda acreditat en aquest enllaç, “Informativo Jurídico” és propietat de la societat “Difusión Jurídica”, de la qual és administrador Jorge Pintó. I, a través d’ella, de manera interessada, com si fos un mitjà independent, ve publicant diversos titulars i continguts sobre la nostra candidatura de manera no contrastada, i que no s’ajusten a la realitat, amb un evident afany electoralista.

Lamentem que s’estiguin produint aquestes actuacions durant la campanya del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) perquè no ens semblen pròpies d’un candidat que aspiri a convertir-se en degà, i perquè atempten al més mínim sentit de la transparència a què tant fa al·lusió.

Candidatura Mª Eugènia Gay

Llegiu aquí els anteriors articles de #ParlemClar:

Llegir aquí Parlem clar (1): Un conflicte d’interessos a l’ICAB? 

Llegir aquí Parlem clar (3): Experiència i continuisme

Llegir aquí Parlem clar (4): Transparència, credibilitat i reputaicó digital vs. males pràctiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *