Parlem clar (3): Experiència i continuisme

Des de la nostra candidatura, que està encapçalada per Mª Eugènia Gay, no entenem que hi hagi qui consideri un demèrit haver servit al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona desinteressadament formant part de Juntes de Govern o de Comissions. La participació en l’ICAB hauria de ser un honor per a tots els col·legiats i col·legiades, i la nostra candidatura vol agrair a tots els que han treballat prèviament per a l’advocacia des del nostre Col·legi.

Alejandro Pintó va formar part de la Junta de Govern de l’ICAB encapçalada per Eugeni Gay; Daniel Pintó va formar part de la liderada pel degà Jaume Alonso-Cuevillas; Esther Ortín, la dona del candidat Jorge Pintó, va formar part de la Junta de Sílvia Giménez-Salinas; Maria Eugènia de Olivar, la candidata a vicedegana de la candidatura de Jorge Pintó, és germana de Blanca de Olivar, que forma part de la Junta encapçalada per l’Oriol Rusca… Tots i totes mereixen el nostre reconeixement i el fet que Mª Eugènia Gay i Jorge Pintó siguin fills de dos grans degans com Eugeni Gay i Josep Joan Pintó hauria de ser motiu d’orgull. Nosaltres ho sentim així.

L’experiència de diversos membres de la nostra candidatura a l’ICAB no és un desavantatge ni un signe de continuisme. És més, cap de nosaltres prové de la Junta liderada per l’Oriol Rusca i el nostre és un equip transversal, intergeneracional i renovador, que vol representar les diferents sensibilitats, àmbits i especialitats de l’advocacia. Som, en definitiva, una candidatura experimentada, que coneix bé les necessitats de l’ICAB i de la professió, i que se sent preparada per servir als col·legiats i les col·legiades i per fer créixer la institució transformant-la digitalment i adaptant-la als nous temps.

Frederic Munné,
Candidat a diputat de la candidatura de Mª Eugènia Gay

Llegiu aquí els anteriors articles de #ParlemClar:

Llegir aquí Parlem clar (1): Un conflicte d’interessos a l’ICAB? 

Llegir aquí Parlem clar (2): Informativo Jurídico i Jorge Pintó

Llegir aquí Parlem clar (4): Transparència, credibilitat i reputaicó digital vs. males pràctiques

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *