Presentació de la precandidatura al març

“En una trobada informativa celebrada el passat 3 de març, vaig anunciar el meu interès per presentar la meva candidatura com a degana de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en les eleccions que se celebraran el proper mes de juny. En aquesta primera presa de contacte, vaig presentar ja tot el meu equip, que representa un canvi generacional a l’ICAB. L’equip que em dóna suport és jove (té una mitjana d’edat de 46 anys), paritari (som 8 advocats i 8 advocades) i representatiu de totes les sensibilitats i especialitats del Col·legi. Compto amb prestigiosos professionals, tots ells en exercici a Barcelona, en petits, grans i mitjans despatxos. M’acompanyen Jordi Pina, Jesús Sánchez, Josep M. Balcells, Yvonne Pavía, Olga Arderiu, Rodolfo Tesone, Cristina Vallejo, Joaquim de Miquel, Susana Ferrer, Emma Gumbert, Frederic Munné, Núria Flaquer, Mª Carmen Valenzuela, Alejandro Fuentes-Lojo i Carlos Echavarri.”

Mª Eugènia Gay, candidata a degana a les eleccions de l’ICAB 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *