Suport als joves i sèniors amb la rebaixa de quotes

“Les quotes col·legials no han de ser una barrera d’accés a la professió. Per aquest motiu, i després d’un rigorós anàlisi, si resulto escollida degana a les eleccions del proper mes de juny em comprometo amb el meu equip a rebaixar un 50% la contribució dels nous advocats i advocades durant els seus dos primers anys de col·legiació per tal de donar suport als joves en l’inici de la seva carrera professional. Idèntic percentatge s’aplicarà a les persones col·legiades que tinguin entre 43 i 45 anys d’exercici, essent gratuïta a partir de llavors. Però no acaben aquí les mesures d’estalvi per als advocats i advocades. Altres mesures que impulsarem són la rebaixa generalitzada de les quotes en el decurs de la legislatura, així com la congelació de la pujada anual de l’IPC, mesura que beneficiaria a tots els col·legiats i col·legiades”.

Mª Eugènia Gay, candidata a degana a les eleccions de l’ICAB 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *