Mª EUGÈNIA

Maria Eugènia Gay és una dona de caràcter fort, lluitador i independent, que ha après a estimar el Dret des de ben petita a casa seva, i des de ben jove als jutjats, al despatx i en diversos càrrecs representatius del Col•legi i a les aules de l'Escola de Pràctica Jurídica. Especialista en processal civil, ha conreat la vessant més humana del Dret, gestionant multitud de conflictes de família i, sobretot, exerceix d’advocada en l’àmbit de dret de successions, responsabilitat civil, dret registral, associacions, fundacions i col•legis professionals. Partidària convençuda de la mediació, és experta en conciliar interessos i evitar majors conflictes jurídics.

Trajectòria professional
Maria Eugènia Gay ha estat diputada de la Junta de Govern de l’ICAB amb el deganat de Silvia Giménez Salinas (2005-2009), essent responsable del Departament de Relacions Internacionals. Presidenta de la Comissió de Mediació i presidenta la Comissió de Prospectives Socioprofessionals, durant aquest període.

Actualment és vocal de la Comissió de Mediació del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (2010-1016) y membre de la Comissió de Relacions Internacionals del Consejo General de la Abogacía Española des del 2005.

És tutora de Dret Civil a l’Escola de Pràctica Jurídica, professora del màster de Dret Processal Civil i tutora del programa de pràctiques d’alumnes d’ESADE i de la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster en mediació de l’ICAB i sóc membre de l’Associació Catalana d’Experts en Drets de Successions (ACEDS) i de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD).

Comments are closed